Vintersnusets tid är här

Vintersnusets tid är här

Det är snart jul och man börjar märka det så smått i handeln runtomkring när julpynt och julmusik långsamt framträder.
Det dröjer inte länge innan kommunen påbörjar sitt årliga pynt. För att få den där riktiga känslan har redaktionen valt ut smaker av tobaksfritt snus som framhäver den där riktiga känslan.
Blow icy Green är en mintig och smakar vintergrönt snus som har en fantastisk smak som håller sig i länge. Passar bra under läppen utan att vara för liten eller stor och rinner inte något på dom som har testat den.

LYFT Royal Purple smakar röda vindruvor och passar utmärkt till eftersmaken av glögg. Med lite eftertänksamhet så kan man likna smaken vid russin. Riktigt läcker smak.
SNÖ Cinnamon är en spännande snus med kanelsmak som verkligen får tankarna till hembakta kanelsnäckor. Med den innovativa och miljövänliga förpackningen så har Snö gått ifrån plastkonsumtionen och erbjuder ett bättre alternativ.

Tobaksfritt snus smakar inte lika skarpt som traditionell snus som är gjord av tobak. Alla dessa förslagen ovan är tobaksfria alternativ där smaksättning och nikotin blivit tillsatt till växtfibrer. Detta utgör en möjlighet att kunna få fram smaker som tidigare tagits över av den starka smaken av tobak. Tobaksfritt snus är framtiden och utvecklas just nu till väldigt spännande nya smaker.